Maaltijdservice

Elke dag, vers thuisbezorgd!

Smakelijke en voedzame maaltijden

voor particulieren en bedrijven.

Wat eten we vandaag? Dit is de eerste vraag die we onszelf elke ochtend stellen. We gaan boodschappen doen voor de maaltijd van die dag, zodat alles écht vers is. Wordt het vandaag een biefstuk met krieltjes en snijbonen? Of toch zalm met asperges en gekookte aardappelen? Als we het menu bepaald hebben en alles in huis hebben, gaan we de keuken in. Om de maaltijd te bereiden, in te pakken en vervolgens te bezorgen bij iedereen die die dag mee eet.

Of het nu gaat om (alleenstaande) ouderen, drukke gezinnen of groepen collega’s; onze maaltijdservice is geschikt voor iedereen. Na een volle werkdag meteen aanschuiven en aandacht voor elkaar hebben? Tussen de middag warm eten met z’n allen, een goed gevulde soep bij het werk-overleg of een stevige maaltijd tijdens het overwerken? De Keukenmeid zorgt ervoor dat u goed en gezond eet. Op één of meerdere dagen per week. Makkelijker kan haast niet.

Hoe werkt het?
Wilt u de maaltijdservice eens proberen en kijken of het bevalt?
Dat kan natuurlijk.

U:
– laat ons weten op welke dag(en) van de week u mee wilt eten. We koken van maandag tot en met vrijdag.

– vertelt het ons als er iets is dat u echt niet lust. In dat geval koken we iets anders voor u.

– beslist of u, naast de volledige maaltijd, ook een soep vooraf of een toetje wilt. Aangezien de meeste mensen genoeg hebben aan een maaltijd, zijn voorafjes en desserts optioneel.

– betaalt contant aan de deur of per bank. Per dag of wekelijks achteraf. Wat u wilt.

Prijzen

Maaltijden       € 9,95 p.p.
Toetjes            € 3,25 p.p.
Soepen            € 3,85 p.p.

Wij:
– zorgen voor een gevarieerd menu. Zo hoeft u niet meer na te denken!

– doen elke dag onze boodschappen bij de specialist. We koken zoveel mogelijk met groenten van de groenteboer en vlees van de slager. Kwaliteit staat voorop.

– hebben een voorliefde voor de Hollandse pot, zoals aardappelen, groente en vlees. Voor de variatie eten we 1 x per week vis en maximaal 1 x per week rijst of pasta.

– koken porties van 500 gram, waarvan 130 gram vlees (of vis).

– bezorgen elke maaltijd inclusief bijgerecht, zoals appelmoes, compote of een salade.

– bezorgen de maaltijden in magnetronbestendige bakjes. Vanaf een groepsgrootte van 8 personen leveren we de maaltijden in pannen, die vervolgens weer door ons worden opgehaald.

– brengen elke maaltijd koelvers bij u thuis. In overleg kunnen we maaltijden voor groepen ook warm bezorgen.

Verloopt alles naar wens en wilt u vaste klant worden?
Dan zetten we u in onze weekplanning.
Kunt u een keer niet, om wat voor reden dan ook? Geen probleem. Bel op tijd af en we slaan uw voordeur even over. U kunt de maaltijd natuurlijk ook bewaren voor de volgende dag. Alles is tenslotte vers!

Neem gelijk contact op met

De Keukenmeid

KLIK HIER